Är en hemsida viktig?

JA! En hemsida bygger grunden för hur kunder hittar till er. Om man saknar en hemsida eller om hemsidan inte håller god kvalitet riskerar ditt ditt företag att bli klassat som oseriöst. En snygg, responsiv och informationsrik hemsida bygger grunden i ditt företag oberoende på vilken bransch ni är verksamma inom. 

Hemsidan agerar även som en bas för hela er verksamhet, dit eventuella kunder kommer för att avgöra om de ska handla hos er eller någon annan. Att investera i en hemsida är en av de investeringar som sägs ha högst avkastning, och vi kan inte annat än att hålla med.

Vad 17 är SEO?

Search engine optimization eller sökmotoroptimering handlar om att få Google att förstå vad ni erbjuder, till vilken kvalitet och till vilket pris, detta för att bestämma till vilka sökningar det ska visa vad. En bra SEO bidrar till att just din verksamhet dyker upp längst upp när eventuella kunder söker efter "Frisör Linköping" eller "Målare Gnesta", vilket enligt statistik är ett av de effektivaste sättet att nå kunder på.  

matt-artz-Fu2v5drnMBA-unsplash copy.jpg
hasan-almasi-nKNm_75lH4g-unsplash Copy.j

Section Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

eller boka kostnadsfritt möte